Workshops zalf, tinctuur of zeep maken

Altijd al zalf, tinctuur of zeep willen leren maken? Dat kan binnenkort in de workshops die aangeboden gaan worden vanuit Ten Boer. Het is ook mogelijk om een workshop op locatie te laten organiseren als je al een groepje van minimaal 6 deelnemers verzamelt hebt. Dit kan ook al op locatie in Ten Boer.

cursus

Zalf maken

Zelf zalf maken kun je leren. Tijdens de workshop worden de basisingrediënten voor je geregeld en klaargezet. Onder het genot van een kopje thee krijg je uitleg over het proces. Afhankelijk van het seizoen wordt de soort zalf uitgekozen en behandeld door de instructeur. Na de tijd krijg je een zalfpotje mee naar huis.

Tinctuur maken

Zelf tinctuur maken kun je leren. Tijdens de workshop worden de basisingrediënten voor je geregeld en klaargezet. Onder het genot van een kopje thee krijg je uitleg over het proces. Afhankelijk van het seizoen wordt de tinctuursoort uitgekozen en behandeld door de instructeur. Na de tijd krijg je een tinctuurflesje mee naar huis.

Zeep maken

Zeep maken is een kunst. Er komt veel bij kijken en er moet veilig gewerkt worden. Alle benodigdheden en veiligheidsspullen worden geregeld op locatie zodat je veilig en leuk het zeep maken kunt ontdekken. Na de tijd krijg je een zeepje mee naar huis.

Cursus op locatie

Een cursus op locatie is ook mogelijk. Hiervoor is het nodig dat je al een bestaande groep verzameld hebt van tussen de 6 en 10 deelnemers. Voor meer informatie en offertes, klik op contact.

Cursus in de natuur

Wil je graag eens op wildplukwandeling of een andere workshop in de natuur volgen? Dat kan bij mijn partner Chris. Hij geeft natuur educatie lessen aan kinderen, maar verzorgt ook workshops voor bedrijven en volwassenen.